Predavanje - Ekološki uzgoj bilja

Ovim putem vas obavještavamo da se planira održati predavanje sa temom „EKOLOŠKI UZGOJ BILJA“

Cilj predavanja je dobivanje informacija o ekološkom uzgoju, koje je u posljednje vrijeme sve zastupljenije u poljoprivrednom uzgoju.

Govoriti će se o karakteristikama ekološkog uzgoja, trendovima, o dozvoljenim proizvodima za upotrebu u uzgoju kao što su ekološka gnojiva i ekološki pesticidi. Kulture koje su sve više zastupljene u ekološkom uzgoju u našim krajevima jesu ljekovito i aromatično bilje (smilje), loza, povrće, voće i drugih kultura. Svi se oni mogu uzgajati. Kako i na koji način saznati ćete u predavanju.

PREDAVANJE JE BESPLATNO!

Na predavanju očekujemo sve one zainteresirane građane i poljoprivrednike, koji se bave ili se žele započeti baviti sa ekološkim uzgojem, te za one koji žele otkriti što je to ekološki uzgoj.

Predavač će biti Davor Popović, dipl.ing.agr., ispred tvrtke Biogeist d.o.o.. Predavač ima dugogodišnje iskustvo u zaštiti i ishrani bilja, te se bavi ekološkim uzgojem dugi niz godina.

U planu je održavanje istog predavanja na dva mjesta:

  1. Posušje, BiH, 14.10.2016. Petak u 18:00 sati, Restoran "Astoria" južna obilaznica
  2. Imotski, Hrvatska, 15.10.2016. Subota u 17:00 sati "Dom kulture" Proložac Donji.

 

Pozivamo sve zainteresirane da dođu na predavanje o vrlo interesantnoj temi. Na kraju predavanje moguće je postavljanje pitanja vezanih za temu u otvorenom razgovoru.

Dokumenti

Galerija