O nama

Tvrtka BioGeist je tvrtka osnovana sa ciljem pružanja stručne pomoći i prodaje preparata za ekološki uzgoj. Naš zadatak je da smo oslonac u ekološkoj proizvodnji, da pratimo zakone, novosti na tržištu, širimo znanja ekološkim uzgajivačima, kako bi segment ekološke poljoprivrede postao jači. Od sada tvrtka BioGeist d.o.o. brine da ekološki uzgoj bude stručan i organiziran, a biljke da budu zdrave a prinosi visoki. Poručujemo konvencionalnoj poljoprivredi da se bilje može profesionalno ekološki uzgajati, te da hrana dobivena takvim uzgojem je ono čemu svi moramo težiti. Naš cilj je vratiti balans u okoliš uz proizvodnju zdrave hrane. Postanite nam partner i pokažimo što sve možemo zajedno.

Proizvodi koji nudimo su od kvalitetnih Evropskih tvrtki, koje već dugi niz godina rade na razvoju ekološke poljoprivrede u svijetu.

Biogeist d.o.o. nudi proizvođačima mogućnost da na jednom mjestu dobiju informaciju o uzgoju i ekološkim preparatima. Nama je cilj da preporučimo najbolje rješenje koje struka i znanost nude u ekološkom uzgoju. Mi želimo zadovoljnog potrošača kojem će preporučeni proizvodi riješiti njegov problem.

Dokumenti

Galerija