Bio-algeen S-92 2 L

219.99 Kn

Bio-algeen S-92 je ekstrakt morske alge namjenjne za stimuliranje rasta i razvitka biljaka. Primjenjuje se lisno (folijarno).

Sastav: Proizvod sadrži poliuronske sastojke iz morske alge identične smeđim huminskim kiselinama, te mikroelemenate, vitamine, aminokiseline i alginske kiseline.

Bio-algeen S-92 upotrebljava se u raznim fazama razvitka biljaka. U ranom stadiju stimulira biljku na stvaranje većeg i snažnijeg korijenja, čime se stvara baza za kasniji povoljniji razvitak i veći urod. Prskanje bio-algeenom preporučuje se uvijek onda, kad biljka dođe u važnu fazu rasta (npr. nicanje, pupanje, početak oblikovanja ploda itd.).

Bio-algeen S-92 je snažan aktivator i stimulator rasta biljke. Njegovom primjenom stvara se uravnoteženi odnos između biljke i tla. Zato se specijalno primjenjuje i za jačanje biljaka oslabljenih zbog presađivanja, suše, bolesti ili djelovanja štetočina.

Tretirane biljke su zdravije, bolje iskorištavaju raspoloživa hranjiva i daju veće i kvalitetnije urode. Biljke koje su kontinuirano bile tretirane sa bio-algeenom teže izgradnji prirodne otpornosti na gljivice i štetočine – one su jače i zdravije.

Bio-algeen S-92 usklađen je sa Europskim smjernicama (E2381/94) za ekološki uzgoj. Potpuno je neškodljiv za ljude, životinje, biljke i okoliš.

UOBIČAJENA DOZACIJA: 2 l/ha (najmanja koncentracija 1:100)

Transport: Nakon berbe fino pošpricati plodove mješavinom 1 litra Bio-algeen S-92 na 1000 litara vode. To će usmjeriti šećer iz jezgre prema rubovima i time usporiti dehidraciju plodova do 35%.

Ograničenja mješanja: Mangan (Mn), cink (Zn), bakar (Cu) i bor (B) smiju se upotrijebiti samo u keliranom obliku, dok se magnezij (Mg) ne smije miješati sa ovim proizvodom. Proizvod se može mješati sa svim ostalim preparatima.

Pakiranje: 2 L

Makli kanister od 2 L pogodna je za tretiranje površine od 1 ha, i namjenjneno je srednje velikim poljoprivrednicima za jedan tretman ili za male poljoprivrednike, koji planiraju odraditi nekoliko tretmana tijekom sezone.

Ambalaža se nakon ispiranja (utroška sredstva) može baciti u spremnike za plastičnio otpad. Za kupnju proizvoda nije potreban položen ispit za Uporabu pesticida.

Dokumenti