Kelp Tonic 300 ml

Cijena na upit

KELP tonic

Kelp tonic je 100% prirodno organsko gnojivo biljnog izvora, koje se dobiva iz smeđih morskih algi Acophyllos nodosum. U prošlosti su drevna plemena, koja su živjela na obalama mora, upotrebljavala Kelp kao prirodno gnojivo, koje se danas zbog svojih izvanrednih osobina počelo upotrebljavati svugdje.

Kelp se dobiva najviše na zapadnim obalama Irske. Ekstrakt se dobiva prešanjem i cijeđenjem na prirodan način bez upotrebe kemikalija, petrokemijskih procesa i visokog zagrijavanja, zbog čega su sačuvane visoke vrijednosti hranjivih tvari. Zbog svih svojih izvanrednih osobina, Kelp Tonic je snažan bioaktivator, zbog čega bi ga svaki uzgajivač bilja trebao imati. Kelp Tonic se može koristiti kod uzgoja svog bilja.

Djelovanje: 100% organsko mineralno gnojivo efikasno opskrbljuje biljke sa makro i mikro hranjivima, poboljšava se klijanje, odlično aktivira bioprocese, poboljšava otpornost na stresne situacije i vremenske neprilike, 100% biorazgradljiv, veganski. Gnojivo se može koristiti i u ekološkom uzgoju.

Sastav i deklarirana vrijednost hranljivih tvari: kalijev oksid 8%, organska tvar iz smeđih morskih algi 19%, mikroelementi.

Doziranje: 10 ml na 10 L vode.

Kelp dobro protresti i uliti u spremnik sa vodom. Uvijek je potrebno napraviti sviježu mješavinu, te je dobro protresti i odmah upotrebiti. Prskanje za vrijeme dana (poslije 16:00 sati). Prskanje je potrebno provesti sa obje strane listova (dobro okvasiti, ali neka ne kaplje sa listova). Sa ostatkom vodne mješavine biljku možemo zaliti. Ako u roku 24 sata poslije prskanja padne kiša, potrebno ponoviti proceduru. Ako Kelp Tonic koristimo u kombinaciji sa različitim preporučenim proizvodima, vrijeme prskanja ostaje prema preporuci upotrebe Kelp tonica (poslije 16:00 sati).

Skladištenje: Kelp tonic skladištimo dobro zatvoren, u tamnom prostoru, na sobnoj temperaturi iznad 5oC (ne smije smrznuti) i izvan dosega dijece. Ne smije biti izložen direktnom suncu.

Kelp tonic je izvanredno bogat sa hranjivim tvarima, zbog toga su za prihranu dovoljne propisane količine!

Najbolje rezultate postiže se u kombinaciji (potrebna količina sastojka za 10 L vode):

Bio-zel (25ml) + Kelp tonic (10ml) – upotreba poslije 15:00 sati

Pakiranja u ponudi: 100 ml.